Romanian version

În cazul în care suntem

Cazare

Nu sunt:

1. Trei studiouri de pat cu bucătărie fondat

2. Trei apartamente cu pat bucatarie separata complet utilata

3. Apartamente pentru 5-7 persoane cu bucatarie complet utilata si baie cu cada

De asemenea, frecvente în orice tip de cazare sunt: TV, canale prin satelit, sistem de aer condiţionat, frigider, Wi-Fi wireless interent, balcon mare, cu corturi, usi duble balcon de sticlă.

Satul

Satul Olimpic Beach este un sat mic şi liniştit, potrivite pentru familiile cu copii.

Există o zonă pietonală, unde puteţi să luaţi seara mers cu copiii cu o senzaţie de siguranţă şi confortabil. Acolo puteţi găsi, de asemenea, multe magazine, taverne, restaurante, cafenele, baruri şi, de asemenea, 2 terenuri de joaca pentru copii. Puteţi, de asemenea, participa la numeroase concerte si alte intamplari de la piata centrala.

Satul are, de asemenea, un loc de joaca fotbal la dimensiuni reale, precum şi terenuri de joacă baschet şi de tenis gratuite pentru public.

Pentru cei carora le place mersul pe jos, există o plimbare la malul mării zona 2 KLM mult timp!

În cele din urmă, există o biserică ortodoxă mare numit după Sf. Prokopios

Cele souroundings

Olympic Beach este doar 6klm din capitala Katerini, cu cel mai mare parc central în Balcani.

Satul este, de asemenea, foarte aproape de (15klm), la oraşul vechi Dion, la poalele muntelui cea mai mare şi faimos de Olympus. Puteţi participa la mai multe piese de teatru şi concerte la teatrul antic Dion in fiecare vara. De asemenea, puteţi admira «hydraulis», un instrument muzical vechi dintre descoperirile arheologice de la muzeu.

Pentru activităţi în aer liber se impune să ia o vizită la canion Enipeas mic la poalele Olimpului, precum şi la cele frumoase refugii de restaurante unde se poate admira panorama. Desigur, oricine care are puterea, se poate face la partea de sus (3918m alt). Refugii Stavros (938m alt) şi Prionia (1100m alt), se poate ajunge cu maşina, de asemenea.

La poalele Olimpului, există, de asemenea, vechi şi noua manastire Sf. Dionisios

 

Contact

Maria Ainali
Athenas Str, 16
Olympic Beach – Katerini
P.C.: 60100
tel.: +30 23510 62553
AdvertisementsΑρέσει σε %d bloggers: